Attractive laughing freelancer girl posing with cup of coffee at her workplace. Chinese student in blue shirt works with document in campus with blonde friend in glasses.

Modellvállalat szimulációs verseny

A KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. a GINOP-6.2.6-20-2020-00001 „Ágazati Képzőközpontok, okos struktúrák és képzőhely alternatívák” kiemelt projekt keretében ismét versenyt szervez „Modellvállalat” címmel.

A verseny célja, hogy a részt vevő technikumi tanulók a munkaerőpiacon képesek legyenek a munkahelyi elvárásoknak könnyebben megfelelni, azokhoz értően alkalmazkodni, továbbá egy saját ötlet/kezdeményezés mentén önállóan vállalkozásba, fejlesztésbe kezdeni; egy adott szakterülethez, termelési/szolgáltatási iparághoz kapcsolódó vállalkozás működtetését megtervezni és ellátni. A valóságos, életszerű helyzetek feldolgozásán alapuló program célja a szakképzés elméleti ismeretanyagának bővítése, így lehetőséget biztosít az adott ágazatban működő munkahelyek modellezésére, valamint vállalkozások alapvető működésének megismerésére. A „Modellvállalat” versenyre a technikumi oktatásban tanuló 9-10-11. évfolyamos diákok 3 fős csapatainak és mentorainak jelentkezését várjuk a konvergencia régiók szakképző intézményeiből (Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl, Dél-Dunántúl, Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld). A 2021-2022-es versenyben részt vevő, esetleg helyezést elért csapatokat és tanulókat is várjuk, de kizárólag új vállalkozási koncepcióval, ötlettel jelentkezhetnek. A versenybe történő belépés feltétele egy valós probléma meghatározása, amelyre megvalósítható megoldási javaslat, vállalkozási koncepció építhető. A csapatok a részvételi szándékukat jelen „Felhívás” mellékleteként letölthető „Jelentkezési lap” kitöltésével és beküldésével jelezhetik a modellvallalat@kti.hu címen.

A jelentkezési határidő: 2022. október 28. (péntek) 24:00 óra

Forrás

Cimkék:

Hozzászólás nem lehetséges