projektverseny

Diákprojekt Középiskolai Projektverseny

A projektverseny célja az önismeret és a pályaorientáció támogatása, valamint a projektekhez kapcsolódó kompetenciák fejlesztése. A középiskolás projektcsapatok általuk megvalósított saját projekttel nevezhetnek. A diákprojektek célja értékteremtés a szűkebb vagy tágabb környezet számára, bármilyen szabadon választható projektötlet megvalósítása útján.

Olyan projektek bemutatását várják, amelyek valamilyen probléma vagy nagyobb feladat megoldására, illetve valamilyen termék, kutatási eredmény, szolgáltatás, rendezvény vagy egyéb értékes, hasznos eredmény létrehozására irányulnak. A projekt kapcsolódhat egy vagy több tantárgyhoz, de lehet ezektől független is. Kapcsolódhat az iskolai élethez, vagy az 50 órás iskolai közösségi szolgálathoz, de lehet ezektől független is. Pozitívum, ha a projekt újszerű elemeket is tartalmaz, de ez nem követelmény.

Jelentkezési határidő: 2022. december 21.

A verseny nonprofit kezdeményezés, amelyet a PROJECON Projekt Tanácsadó Kft. rendez a közreműködő szakmai szervezetek és vállalati szponzorok támogatásával.

Cimkék:

Hozzászólás nem lehetséges